Seksi set 2 pjesëshe Kokietta dhe zi

• Sutjena dhe brekë të bëra nga material i tejdukshëm – elegancë klasike
• Aplikacion në formë fluture në pjesën e pasme
• Brezat e rregullueshëm të supeve – garanci për një përshtatje të përkryer
• Mbyllje me shumë nivele
• Kupa triangulare
• Varkë e shkëlqyer mes gjoksit
• Gjithë seti është zbukuruar me ornamente florale
• Materiali është i këndshëm në prekje (90% poliester, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.