Seksi set 2 pjesëshe Lilyanne dhe bardhë

• kombinim i nxehtë i dantellës delikate dhe brezave në një ngjyrë të bukur
• rrip qafe i rregullueshëm – përshtatje perfekte
• brezat lila dhe materiali gjysmë i tejdukshëm theksojnë gjoksin
• tanga me breza rreth ijëve
• ky set përbëhet nga një sutjenë origjinale dhe një tanga e bukur
• material i këndshëm, fleksibël (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.