Seksi set 2 pjesëshe Marrbel dhe zi

2.499 L

• set seksi i zi Marrbel: sytjena dhe brekë
• model dekorativ prej materiali transparent – shumë sensual dhe femëror
• sytjena e butë me mbërthim të rregullueshëm në shpinë – fit i përsosur
• rripa të rregullueshëm – komoditet dhe komoditet i garantuar
• brekë me prerje si tanga – zgjasni këmbët në mënyrë optike dhe theksoni të pasmet tuaja!
• dantella Tanata në skaje
• material i butë dhe i këndshëm (85% poliamid, 15% elastan)