Seksi set 2 pjesëshe Medilla dhe zi

3.599 L

• Seti Medilla në ngjyrë të përjetshme të zezë përbëhet nga një tanga dhe një sutjen
• prerje klasike me elementë dantelle – për të theksuar asetet tuaja
• mbyllje me shumë faza dhe brezat e rregullueshëm të supeve – përshtatje perfekte
• gotat lehtë të ngurtësuara dhe një rrip qafe – gjoksi i ekspozuar në mënyrë perfekte
• materiale elastike – për të siguruar rehati (90% poliamid, 10% elastan)