Seksi set 2 pjesëshe Millagro dhe zi

2.599 L

• një set i jashtëzakonshëm me një bukuri të veçantë
• ngjyra e zezë – duket perfekte në lëkurë më të errët dhe më të hapur
• rripat e butë janë të rregullueshëm
• material transparent me ornamente dantelle
• prerje joshëse në gjoks, të pasme dhe nën barkun
• brekët janë të zbukuruara me një varëse elegante – një pamje perfekte
• kompleti përfshin: sytjena dhe brekë
• Material shumë elastik me butësi perfekte (90% poliamid, 10% elastinë)