Seksi set 2 pjesëshe Natilya dhe zi

2.699 L

• set sensual të brendshme femrash Natilya
• kosha trekëndore – gjoksi juaj do të duket bukur
• varëse mes gjoksit – një detaj simpatik
• rripa të rregullueshëm – përshtatje e përkryer për trupin tuaj
• brekë femërore me prerje në prapanicë – atributet tuaja seksi do të theksohen
• material elastik i këndshëm në prekje (85% poliamid, 15% elastinë)