Seksi set 2 pjesëshe Nesari dhe zi

3.599 L

• Seti Nesari në ngjyrë të zezë – përbëhet nga një sutjen dhe tanga
• Brezat e rregullueshëm dhe mbyllja me shumë faza – përshtatje perfekte
• Rrjetë dhe pëlhurë e njëtrajtshme, e lëmuar – një kombinim joshës
• Varëse ari – një dekorim që shkëlqen
• Pëlhurë fleksibël – garanci e rehatisë në çdo situatë (85% poliamid, 15% elastan)