Seksi set 2 pjesëshe Obsessivia dhe zi

3.099 L

• komplet të brendshme femrash të zeza Obsessivia – sytjena dhe brekë
• kosha teli – ato i mbajnë gjokset në mënyrë perfekte
• rripat janë të lidhur me një fjongo – një detaj simpatik siguron një përshtatje të rehatshme
• mbërthim i rregullueshëm në pjesën e pasme dhe rripa sateni mbi gjoks
• brekët zbukurohen me hark
• material i butë dhe transparent i përshtatshëm për lëkurën (85% poliamid, 15% elastinë)