Seksi set 2 pjesëshe Rubinesa dhe kuq

2.999 L

• sytjena dhe tanga joshëse prej materiali saten
• rripa të butë, të rregullueshëm – një garanci për një përshtatje të përsosur
• kosha pjesërisht të hapura për theksim të përsosur të gjoksit
• mbërthim i sytjenave vendoset midis gjinjve
• një hark delikat zbukuron gjoksin dhe të pasmet
• tanga është bërë nga një kombinim i materialeve ngjyrë lëkure dhe të kuqe saten
• dekorime të pasura – dekorime metalike në ngjyrë floriri dhe varëse tanga
• i këndshëm në prekje, material elastik (90% poliamid, 10% elastinë)