Sutjena Belovya dhe kuq

2.799 L

• sytjena Belovia e kuqe e ndezur
• rripa të gjera, të rregullueshme të zbukuruara me unaza të stolisur – mbështetje e përkryer për gjoksin
• kosha teli – gjoksi do të duket bukur
• dekorim argjendi në bust – një detaj simpatik
• bel i zgjatur – pamja unike e figurës
• materiale të këndshme në prekje (90% poliamid, 10% elastinë)