Top dhe brekë Nudelia bezh e zezë

2.099 L

• set seksi në ngjyrën e lëkurës
• rripa të rregullueshëm dhe mbërthim në shpinë – përshtatje e përsosur
• material transparent – gjoks i hapur në mënyrë delikate
• pe i artë në pëlhurë që shkëlqen pak
• vija moderne, të zeza
• kompleti përfshin top dhe brekë
• material i butë dhe fleksibël
• përbërja: 90% poliamid, 10% elastin