Top dhe brekë Nudelia Neon Pink

2.099 L

• set shumë intrigues
• prerje e shkëlqyer – garanci komoditeti
• rripa të rregullueshëm – përshtatje e përsosur
• mbërthim i rregullueshëm i shpinës – edhe më shumë rehati
• kombinim interesant i vijave rozë – pamje e bukur!
• fija e artë e endur në material shton hijëshinë
• seti përbëhet nga një top dhe brekë
• material shumë i këndshëm
• përbërja: 90% poliamid, 10% elastin