Brekë Arienna të zeza

2.399 L

• brekë të zeza nga koleksioni Arienna
• material paksa transparent – josh dhe ndizet
• prerje jashtëzakonisht femërore me bel të lartë – do të theksojë bukur kthesat tuaja
• prerje seksi sipër të pasmeve – shton seksi
• varëse në barkun e vogël – shton elegancën
• materiali është shumë i këndshëm në prekje (90% poliamid, 10% elastinë)