Brekë erotike Merossa të zeza

999 L

• Dantellë e gjerë me motiv delikat lulesh
• Elastikë në pjesën e brendshme – hapje provokuese në kroc
• Rruga e pasme që thekson në mënyrë joshëse format e të pasmeve
• Detaj i shkëlqyer mbi të pasmet
• Material i butë dhe i shtrirshëm (90% poliamid, 10% elastan)