Brekë erotike Meshlove të zeza

• brekë Meshlove me dantellë
• model i veçantë në pjesën e përparme – përfundim elegant
• rripa tërheqës në pjesën e pasme – edhe më shumë përzjerje!
• hapje në mes – argëtim i ndaluar i garantuar
• pëlhurë e lëmuar dhe e rehatshme Multistretch (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.