Brekë erotike Sedila të zeza

• Brekë Sedila me hapje në mes – elegancë dhe stil
• Dantella elegante – shton stil dhe delikatesë
• Lidhje e rehatshme në pjesën e përparme – një element seksi
• Zbulimi i pjesës së pasme – femërore dhe plot me tërheqje seksuale
• Hapje në mes – rehati dhe lehtësi në një version shumë guximtar
• Material fleksibël dhe delikat (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.