Brekë Ivannes të zeza

1.399 L

• brekë të zeza Ivannes
• prerje shumë femërore – thekson belin dhe të pasmet
• dantella në pjesën e përparme – shumë elegante
• material transparent – një detaj shumë joshës
• hark mbi të pasmet – shumë i butë
• material i mirë dhe elastik (85% poliamid, 15% elastinë)