Brekë me llastik për zhartien Lanelia të zeza

1.899 L

• brekë me llastik për zhartien Lanelia
• rrjetë transparente – stimulon stimujt mashkullorë
• varëse e ëmbël në barkun e vogël – tërheq syrin dhe shton elegancën
• brekë me ijë të ekspozuara – një biletë për një kërcim pikant
• llastik të rregullueshme për zhartien – ato do të përshtaten në mënyrë të përkryer në kofshët tuaja
• material fleksibël i këndshëm në prekje (85% poliamid, 15% elastinë)