Shorce-brekë Redessia të kuqe

1.599 L

• brekë të shkurtra joshëse prej materiali transparent
• hark sateni mbi prapanicë – mjaft i lezetshëm dhe joshëse!
• ana e përparme është e zbukuruar me një varëse me shkëlqim
• dantella e kuqe me lule zbukuron në mënyrë perfekte trupin
• skajet janë të shkurtuara me dantellë me efekt qerpikësh
• material shumë i këndshëm (90% poliamid, 10% elastinë)