Sutjena Brasica dhe zi

3.499 L

• Sutjena “Brasica” me një rrip pak më të thellë që shtrihet më poshtë në trupin tuaj – një efekt i veçantë
• Rripi i mesëm me choker dhe unaza metalike janë të ndashme – mund ta vishni në shumë mënyra të ndryshme
• Një choker me një zinxhir si mbyllës bizhuteri
• Mbyllje e rregullueshme në pjesën e pasme – për përshtatje perfekte
• Pëlhura të buta dhe miqësore me lëkurën
• (90% poliamid, 10% elastan)