Tanga Mettia të kuqe

1.599 L

• Tanga Mettia në ngjyrë të kuqe
• Dantella tërheqëse shton elegancën
• Rripa të veçantë në pjesën e përparme dhe mbi të pasmet – një element shumë seksi
• Rrethi metalik në pjesë të pasme tërheq vëmendjen
• Material i këndshëm në prekje (90% poliamid, 10% elastan)