Tanga Rubinesa të kuqe

1.599 L

• tanga e bukur e bërë nga kombinimi i materialit në ngjyrën e lëkurës dhe satenit me shkëlqim
• një hark i kuq dhe një varëse argjendi dekorojnë pjesën e përparme
• vijat e kuqe anash nxjerrin në pah ijët
• material shumë i këndshëm dhe elastik (90% poliamid, 10% elastan)