Tanga Tienesy të kuqe

• Tanga tërbuese me fiocco të kuq
• Rrip sateni joshës që tërheq vëmendjen dhe nënvizon ijet
• Pandant argjendi – shkëlqen bukur dhe shton lojshmërinë
• Materiali i zi delikat që lë të duket nëpër të
• Pikat pikante me shkëlqim të ftojnë në lojë
• Material i këndshëm në prekje, jashtëzakonisht elastik (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.