Tanga Yaskana e zezë

1.299 L

• tanga e zezë Yaskana
• model me bel të lartë – theksim shumë femëror i kthesave
• dantella klasike – dekorim elegant
• gurë i çmuar dekorativ – shumë simpatik
• prerje seksi në pjesën e përparme dhe mbi prapanicë
• material elastik dhe i këndshëm (90% poliamid, 10% elastinë)