Tanga Yassmyne blu

1.499 L

• tanga me dantella blu argëtuese
• rripat elastikë krijojnë një model gjeometrik
• stoli argjendi në barkun e vogël
• dantella mëndafshi me një model lulesh zbulon në mënyrë flirtuese trupin e fshehur
• skajet janë të zbukuruara me qerpikë-dantella
• material shumë i këndshëm dhe elastik (90% poliamid, 10% elastan)