Rrip zhartien A741 dhe zi

2.599 L

• Brekë zhartiere pikante – pamje super seksi.
• Rripat e brekës janë të lidhura me unaza argjendi – klasë dhe elegancë.
• Rripi elastik në pjesën e përparme është i rregullueshëm – përshtatje perfekte me trupin.
• Mbyllje me shumë nivele në pjesën e pasme.
• Ky produkt nuk përfshin tanga dhe çorape.
• Material që imiton lëkurën, i këndshëm në prekje (60% PU, 40% metal).

S’ka stok