Rrip zhartien A764 dhe artë – S/M/L

2.299 L

• Rrip zhartiere i bërë nga material që ngjan me lëkurë të artë – elegancë e jashtëzakonshme
• Bashkim në formën e rretheve metalike – ato shtojnë karakter dhe përshtatje pikante
• Rregullim elastik – përshtatje perfekte
• Nitat që shtojnë pikantëri
• Brekë me llastik të rregullueshëm për zhartieret
• Ngjyrë që shkëlqen në mënyrë të subtët
• Material i këndshëm në prekje (60% poliuretane, 25% najlon, 10% metal hekuri, 5% gomë)

S’ka stok