Rrip zhartien A767 dhe zi

• një rrip zhartiere unik në ngjyrë të zezë me reliev në formë të një modeli shtazëror
• mbyllje në formën e një rripa dhe rregullim në pjesën e pasme – ngjyrë e bukur ari – përshtatje perfekte
• rrethet e arta unike shtojnë feminitet
• zinxhirë të hollë ari zbukurojnë në mënyrë të përkryer kofshët
• brekë me llastik të rregullueshëm – rehati në veshje
• materiale delikate dhe brekë shumë fleksibël (80% poliuretan, 10% aliazh, 10% poliamid)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.