Rrip zhartien Atenica dhe kuq

2.099 L

• Atenica zhartien me dantella me llastik për zhartien
• prerje asimetrike – pamje unike e dizajnit
• llastik të rregullueshëm – thjesht rregulloni gjatësinë dhe do t’ju përshtatet në mënyrë të përsosur këmbës
• varëse në barkun e vogël – tërheq syrin dhe hijëshi
• prerje seksi – në stomak dhe sipër vitheve
• material elastik shumë i këndshëm në prekje (90% poliamid, 10% elastinë)