Rrip zhartien Bravelle dhe zi

• Llastikat e rregullueshme në pjesën e pasme për një përshtatje perfekte
• Dekorime dantelle në pjesën e përparme
• Fiokë tërheqëse
• Dizajn 2në1 – rrip zjarri dhe brekë pa fund
• Rripa zjarri të çmontueshëm dhe të rregullueshëm
• Pëlhura të buta (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.