Rrip zhartien Lilyanne dhe bardhë

1.999 L

• rrip zhartien seksi, prerje klasike – thekson në mënyrë perfekte linjat!
• dantella e bukur elastike
• mbërthim i rregullueshëm të rripit për zhartien
• llastik për zhartien ngjyrë vjollce e rregullueshme – e bëjnë trupin edhe më sfidues
• çorapet dhe tanga nuk janë të përfshira
• elasticitet dhe butësi fantastike (90% poliamid, 10% elastinë)