Rrip zhartien Lonesia dhe kuq

2.799 L

• Set zhartien Lonesia
• prerje seksi – beli dhe ijët e theksuara
• një kombinim i materialit të qëndisur dhe transparent – elegant dhe seksi
• mbërthim i rehatshëm dhe i rregullueshëm në shpinë – perfekt për trupin tuaj
• rripa të rregullueshëm – rehati dhe komoditet
• gurë i çmuar dekorativ në bark – shumë simpatik
• material shumë i këndshëm në prekje (60% poliestër, 40% poliamid)