Rrip zhartien Loventy dhe kuq

• Rrip zhartiere Loventy – dizajn i rrallë dhe ngjyrë unike
• Mbyllje me disa faza që garanton një përshtatje perfekte
• Zbulim i të pasmeve
• Rripa të dyfishtë me elasticitet të jashtëzakonshëm për të theksuar ijët
• Një varëse dekorative në pjesën e përparme që shkëlqen dhe tërheq vëmendjen
• Brekë me rripa të rregullueshme – tërheqje seksuale dhe gjatësi perfekt e rregulluar
• Dantellë delikatësisht e tejdukshme me model lulesh
• Material i këndshëm me elasticitet ideal (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.