Rrip zhartien Marrbel dhe zi

1.799 L

• rrip zhartien i zi Marrbel
• prerje femërore që i përshtatet trupit – rehati e sigurt
• mbërthim i rehatshëm në anën e pasme – garanton rehati
• çorape të rregullueshme – të rehatshme dhe të sigurta
• dekorim i vogël në barkun e vogël – shumë elegant
• material elastik dhe shumë i këndshëm (85% poliamid, 15% elastan)