Zhartien dhe tanga Catia dhe zi

1.399 L

• dantella delikate dhe motiv me lule – një kombinim perfekt!
• dantella delikate – detaje të shkëlqyera
• llastik për zhartien të rregullueshme – përshtatje e përsosur!
• brekë me dantella të përfshira
• çorapet për zhartien nuk janë të përfshira
• pëlhurë e bukur dhe elastike
• përbërja: 90% poliamid, 10% elastinë