Zhartien dhe tanga Charms dhe zi

• një rrip jartiere i zi thellë, i zbukuruar bujshëm
• dantella me motive lulesh në pjesën e përparme dhe të pasme
• detaje perfekte që vlejnë të shihen dhe… të preken!
• zbukurime të shkëlqyera që nuk përmbajnë nikël
• tanga seksi me rrjetë përfshirë
• çorapet nuk përfshihen
• pëlhurë e këndshme dhe elastike (90% poliamid, 10% elastan).

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.