Zhartien dhe tanga Miamor dhe zi

• Zhartiere elegante me zbukurime dantelle
• Pëlhurë delikate dhe elastike në ijet – përshtatje perfekte
• Brezat e zhartieres janë të rregullueshëm – rregullohen shpejt dhe lehtë!
• Pjesa e pasme e lëmuar
• Tanga e thjeshtë, në ngjyrë të zezë, përfshihet
• Çorapet nuk përfshihen
• Pëlhura elastike dhe të këndshme (85% poliamid, 15% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.