Seksi set 2 pjesëshe Allastia dhe zi

2.699 L

• set i pazakontë – sytjena jashtëzakonisht transparente dhe brekë që nuk bien në sy me llastik të rregullueshme për zhartien
• sytjena e butë me prerje gjeometrike
• rripa të dyfishtë të buta të rregullueshme – shumë femërore
• fiksim me shumë nivele në anën e pasme
• model rrjetë koket
• brekët janë të zbukuruara me prerje dhe varëse metalike
• material shumë i hollë dhe elastik (90% poliamid, 10% elastinë)