Zhartien set 3 pjesëshe Amor Cherris dhe kuq

4.499 L

• komplet i kuq Amor Cherris që përbëhet nga një sutjenë, tanga dhe rrip jartiere
• mbyllje me shumë nivele dhe brezat e rregullueshëm – përshtatje perfekte
• kupa me mbështetje – thekson gjoksin
• dantellë joshëse – përfundime sensuale
• varëse e shkëlqyeshme – detaj që tërheq vëmendjen
• pëlhurë delikate në prekje – siguron rehati (sutjenë dhe tanga: 90% poliamid, 10% elastan; rrip jartiere: 95% poliamid, 5% elastan)