Zhartien set 3 pjesëshe Basitta dhe zi

• Kompleti i nxitshëm Basitta përbëhet nga një sutjen, një rrip jartiere dhe një tanga
• Brezat e rregullueshëm dhe mbyllja me shumë faza
• Rrip jartiere me breza të rregullueshëm
• Mbyllja e rripit të jartierës me shumë faza
• Korsetë me lidhje dhe unaza metalike të vendosura mbi kadife për forma tërheqëse
• Tanga të zeza me dantella shtojnë një magji femërore
• Rrjetë i hollë i zbukuruar me dantella me motive lulesh; material i butë që zgjatet në mënyrë të përkryer (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.