Zhartien set 3 pjesëshe Emperita dhe zi

3.199 L

• sytjena të rehatshme dhe të buta
• rripa të rregullueshëm – përshtatje e përsosur
• elasticitet në kosha nën gjoks – rehati perfekte
• mbërthim i rregullueshëm i shpinës – fit i përsosur
• kosha transparente me model kadife dantelle
• rrip llastik për zhartien i gjerë me përforcim vertikal
• lidhëse të rregullueshme për zhartien dhe lidhëse e pasme – fit i përsosur
• tanga të zbukuruara me kadife dantelle
• çorapet për zhartien nuk janë të përfshira në komplet
• material i rehatshëm, fleksibël
• përbërja: 90% poliamid, 10% elastin