Zhartien set 3 pjesëshe Mettia dhe kuq

3.799 L

• set joshëse Mettia: kapele seksi, sytjena dhe brekë
• ngjyra e kuqe më e errët e kombinuar me të zezën klasike – një kombinim perfekt!
• sytjena të buta me rripa dhe mbyllje mbrapa
• sytjena vazhdon deri në bel – thekson në mënyrë perfekte kthesat
• rripa të rregullueshëm për zhartien- rehati e përsosur
• material elastik dhe i butë (90% poliamid, 10% elastinë)