Zhartien set 3 pjesëshe Rosenty dhe zi

4.199 L

• Seti Rosenty me tre pjesë – përfshin një sutjenë, rrip halteri dhe brekë të tipit thong
• Brezat e rregullueshëm, rrip halteri dhe mbyllja me shumë faza – garancia e një përshtatjeje perfekte
• Kupa me mbështetje – thekson bukur gjoksin
• Aksesorë të ndritshëm në ngjyrë ari të zbehtë – detaje që tërheqin vëmendjen
• Tema e trëndafilave – dizajn interesant
• Pëlhurë elastike – garanci e rehatisë (90% poliamid, 10% elastan)