Pranga për lojë Cordellis të zeza

1.399 L


• pranga nga lëkurë e imituar Cordellis për lojërat paraprake
• byzylykët janë të lidhura me një fije të trashë dhe me shkëlqim – fillo lojën!
• byzylyku i bërë nga material që shkëlqen
• opsione të shumta lidhjeje – ti vendos rregullat e lojës
• material i butë dhe i këndshëm
• shtresa e jashtme e materialit: 100% poliuretan
• shtresa bazë e materialit: 95% poliester, 5% elastan

Ka stok