Pranga për lojë Sherila të zeza

1.599 L

• Pranga të zeza Sherila, të përkryera për lojërat paraprake
• Fije të shndritshme në rripa të rregullueshëm – tërheqëse në sy
• Zinxhir elegant dhe i heqshëm – lidh prangat në mënyrë të hollësishme
• Pëlhurë elastike – përfshin butësisht kyçet e duarve (56% elastan, 44% poliamid)

Ka stok