Rripa për lojë A756 dhe zi XL/XXL

2.499 L

• Rrip i zi për kofshë – harness pikant (madhësi XL/XXL) me rripa të rregullueshëm në ijë
• Mbërthyes i rregullueshëm
• Rripa të rregullueshëm për çorape
• Unaza të shkëlqyera – tërheqëse dhe elegante
• String dhe çorape nuk përfshihen
• Material i butë, i lehtë në lëkurë – komoditet i vërtetë në veshje
• 30% poliuretan, 25% poliester, 15% gomë, 25% metal hekuri, 5% plastikë

S’ka stok