Rripa për lojë A762 dhe zi

• një rrip shumë sensual dhe jashtëzakonisht elegant
• brezat e rregullueshëm në disa pika – rripi do të përshtatet në mënyrë të përkryer
• fibula argjendi në pjesën e barkut
• kombinim gjeometrik i shiritave në pjesën e pasme
• nyje metalike – shtojnë tërheqje seksuale
• të gjitha të dekoruara me kapëse argjendi
• material i zi që imiton lëkurën
• material i këndshëm për t’u prekur dhe veshur (75% PU, 10% najlon, 10% metal hekuri, 5% gomë)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.