Rripa për lojë A765 dhe artë – S/M/L

2.299 L

• Rripa që shkëlqejnë me butësi
• Brezi i rregullueshëm që mbahet rreth qafës
• Ngjyrë unike ari
• Bashkimi në formën e rretheve metalike – tërheqin vëmendjen
• Nitat e holla metalike
• Përshtatet në mënyrë të përkryer me trupin
• Material i miqësor me lëkurën (60% PU, 15% metal hekuri, 20% najloni, 5% gomë)

S’ka stok