Rripa për lojë Pjesë e poshtme A758 dhe bardhë

• rripa seksi, në ngjyrë të bardhë
• rripa të rregullueshëm në bel
• kombinim i rripave rreth ijëve – forma të theksuara
• rripat janë të vendosura në formë rombi në pjesën e përparme dhe të pasme – dizajn vërtet joshës
• dekorime argjendi
• lidhje në formë të unazave metalike – intriguese dhe pikante
• hapje në pjesën intime
• materiale delikate dhe të buta për lëkurën (40% poliuretan, 37% najlon, 15% metal, 8% gomë)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.