Seksi kostum Maidme 5-pjesëshe set

• Komplet prej 5 pjesësh i një shërbyeseje të zjarrtë!
• Sutien me mbështetje nën gjoks – për një pamje perfekte të gjoksit!
• Kupa me hapje – hiqni fiocin e vogël dhe zbuloni surprizën!
• Brezat e rregullueshëm dhe mbyllja me grep dhe sy – një përshtatje e mirë është e rëndësishme
• Rrip i jartierës me një pelerinë të vogël dhe të ëmbël – duket fantastik dhe shton shumë hijeshi
• Një fioc sateni i mrekullueshëm dhe i shkëlqyer, tre perla dhe detaje dantelle – thjesht përsosmëri!
• Brezat e jartierës janë të rregullueshëm – lehtë për t’u përshtatur
• Çorape të bardha, të qëndrueshme dhe të rehatshme prej trikotazhi – duken shkëlqyer me këtë kostum
• Kompleti përfshin: sutien me mbështetje nën gjoks, rrip jartiere me pelerinë, tanga të përputhshme të zeza, çorape dhe një bandë për kokë
• Lëvizësi i pluhurit nuk përfshihet
• Të përbëra nga materiale të këndshme dhe elastike (90% poliamid, 10% elastan)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.